- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akciókamerák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Plazma TV topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #27128 üzenetére
Az AUR-t (amikor eppen Arch-ot hasznalok - szerencsere ma mar nagyon van ra szukseg) csak a kovetkezo csomagok miatt hasznalom: PhantomJS, Postman, Brackets, Synfig Studio.
Minden mas ami nekem kelleni szokott, megvan a taroloban.
Ezt a gepet kizarolag melora hasznalom, igy nincs szuksegem exotikus appokra.(#27123) Siriusb: Nekem csak egyszer volt gondom, de akkor egy hetre leallt a munka Arch vonalon.
A nyilt nVidia drivert elcsesztek valahol, es 6 nappal kesobb jott a javitas. Korabbi kernelre sem tudtam bootolni, mert valami miatt ez sem ment pont akkor - kernel panic volt.
A zart driver meg eppen nem volt kompatibilis a legfrissebb csomagokkal.Mivel eppen leadas volt, nem volt idom ezekkel tokolni.
Azota Arch-on is csak pentek delben frissitek, amikor mar niincs leadas, es rossz esetben nap vegeig meg tudom javitani.Mazli, hogy megvolt meg a regebbi Fedora telepitesem, es eppen nem volt szuksegem az Arch frissebb csomagjaira.
(#27133) Speeedfire: "Pont emiatt keresek stable rendszert, de lehetőleg friss csomagokkal."
Anno ilyen iganyekkel en sokaig voltam Fedora hivo. Mai napig eloszor erre terek vissza amikor a Debian csomagjai nem eleg frissek nekem. Szereintem stabilabb, mint a Debian testing - csereben nem olyan gyors alapallapotban, mint a Solus, vagy az Arch-szarmazekok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest