-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #27128 üzenetére
Az AUR-t (amikor eppen Arch-ot hasznalok - szerencsere ma mar nagyon van ra szukseg) csak a kovetkezo csomagok miatt hasznalom: PhantomJS, Postman, Brackets, Synfig Studio.
Minden mas ami nekem kelleni szokott, megvan a taroloban.
Ezt a gepet kizarolag melora hasznalom, igy nincs szuksegem exotikus appokra.(#27123) Siriusb: Nekem csak egyszer volt gondom, de akkor egy hetre leallt a munka Arch vonalon.
A nyilt nVidia drivert elcsesztek valahol, es 6 nappal kesobb jott a javitas. Korabbi kernelre sem tudtam bootolni, mert valami miatt ez sem ment pont akkor - kernel panic volt.
A zart driver meg eppen nem volt kompatibilis a legfrissebb csomagokkal.Mivel eppen leadas volt, nem volt idom ezekkel tokolni.
Azota Arch-on is csak pentek delben frissitek, amikor mar niincs leadas, es rossz esetben nap vegeig meg tudom javitani.Mazli, hogy megvolt meg a regebbi Fedora telepitesem, es eppen nem volt szuksegem az Arch frissebb csomagjaira.
(#27133) Speeedfire: "Pont emiatt keresek stable rendszert, de lehetőleg friss csomagokkal."
Anno ilyen iganyekkel en sokaig voltam Fedora hivo. Mai napig eloszor erre terek vissza amikor a Debian csomagjai nem eleg frissek nekem. Szereintem stabilabb, mint a Debian testing - csereben nem olyan gyors alapallapotban, mint a Solus, vagy az Arch-szarmazekok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest