- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Frawly #25815 üzenetére
Először winusb-vel akartam megpróbálni, nyomtam neki egy yaourt -S winusb parancsot. Viszont kilőttem, mivel i7-es, SSD-s gépen már több mint két órája fordítja azt a nyüves webkitgtk csomagot, ennyi idő alatt a kernel 5-ször lefordul.
Szóval most FAT32-re másolással fogom megpróbálni.
-
King Unique
titán
válasz
Frawly #25815 üzenetére
A 8 évesnél kell általában külön programokkal, aktív partícióval (boot flag) szórakozni, az újaknál már rendszerint nem. Utóbbiaknál valóban elég lehet csak csatolni az ISO-t, majd a tartalmát rámásolni egy FAT32 fájlrendszerű pendrive-ra. Annak normál esetben Legacy / UEFI módban egyaránt bootolnia kell!
Legközelebb meg majd a téma topikjában kellene feltenni a nem ide való kérdéseket! Egyébként UEFI-ben a boot teljes javítása kissé macerás, de azért megoldható.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest