- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi hangfal építés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
válasz
ngabor2 #2532 üzenetére
a brutalchess -ről nem tudok semmit, csak amit már leírtam.... Nem is tudom, hogy hogyan tudnék róla többet kidaríteni. Egyébként az egész nem fontos, csak akartam egy normális sakkprogramot a gépre.... ugy néz ki, hogy ez nem jött be.
mplayer -t indítottam.
a megoldás: megtaláltam a gui,conf -ot és átírtam benne a vo_driver -ot xv -re ( vo_driver = ''xv'' ) és a config -ba beírtam a megfelelő sort: vo=xv
Ezután működött.
Nem akarok vitát kellteni, de nekem a xine sokkal jobban bejött. Több érv is a xine mellett szól, de nem baj ha van 2 player a gépemen, a dvd-khez majd ezt használom.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged