Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
"Nem fogod érzékelni, legfeljebb mérések alapján lassabb pár ezreddel!": fogja érzékelni és nagyon sokkal lassabb. nem csak azért, mert a belső trackeken a vinyók fele-harmada teljesítményre képesek, hanem azért is, mert odáig be kell vinni a fejet, és az idő. az átlagos seek time erősen romlani fog.
viszont nekem még sose csinált olyat a telepítő, hogy ne oda tenné a partíciót, ahova mondanám...
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
4GB Ram-om van, abból lejön 512MB az IGP-nek. Netezős, filmezős, torrentezős gép.
Nem tudom, hogy mennyit fog swappolni, eddig nem volt swap, de jópár alkalommal belefutottam abba, hogy egy-egy progi nem tudott elindulni, főleg ha több böngésző volt megnyitva sok füllel.
Azért gondoltam a swap-ot előre rakni, mert a winyó elején 170MB/sec az írás/olvasás, a végén meg csak 110 szekvenciálisan.
Ez azért számít, nem?Vagy inkább kapcsoljam ki és vegyek még ram-ot?

Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Androidos tablet topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- Robotporszívók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest