- Izmos Corsair tápok oldalsó interfészekkel és iCUE Link kontrollerrel
- Igen komolynak látszó tapipad fortyog a Hyper boszorkánykonyháján
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
ubyegon2 #25202 üzenetére
"Nem fogod érzékelni, legfeljebb mérések alapján lassabb pár ezreddel!": fogja érzékelni és nagyon sokkal lassabb. nem csak azért, mert a belső trackeken a vinyók fele-harmada teljesítményre képesek, hanem azért is, mert odáig be kell vinni a fejet, és az idő. az átlagos seek time erősen romlani fog.
viszont nekem még sose csinált olyat a telepítő, hogy ne oda tenné a partíciót, ahova mondanám...
-
válasz
ubyegon2 #25202 üzenetére
4GB Ram-om van, abból lejön 512MB az IGP-nek. Netezős, filmezős, torrentezős gép.
Nem tudom, hogy mennyit fog swappolni, eddig nem volt swap, de jópár alkalommal belefutottam abba, hogy egy-egy progi nem tudott elindulni, főleg ha több böngésző volt megnyitva sok füllel.
Azért gondoltam a swap-ot előre rakni, mert a winyó elején 170MB/sec az írás/olvasás, a végén meg csak 110 szekvenciálisan.
Ez azért számít, nem?Vagy inkább kapcsoljam ki és vegyek még ram-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest