Hirdetés
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Mini PC
- Apple MacBook
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
"Nem fogod érzékelni, legfeljebb mérések alapján lassabb pár ezreddel!": fogja érzékelni és nagyon sokkal lassabb. nem csak azért, mert a belső trackeken a vinyók fele-harmada teljesítményre képesek, hanem azért is, mert odáig be kell vinni a fejet, és az idő. az átlagos seek time erősen romlani fog.
viszont nekem még sose csinált olyat a telepítő, hogy ne oda tenné a partíciót, ahova mondanám...
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
4GB Ram-om van, abból lejön 512MB az IGP-nek. Netezős, filmezős, torrentezős gép.
Nem tudom, hogy mennyit fog swappolni, eddig nem volt swap, de jópár alkalommal belefutottam abba, hogy egy-egy progi nem tudott elindulni, főleg ha több böngésző volt megnyitva sok füllel.
Azért gondoltam a swap-ot előre rakni, mert a winyó elején 170MB/sec az írás/olvasás, a végén meg csak 110 szekvenciálisan.
Ez azért számít, nem?Vagy inkább kapcsoljam ki és vegyek még ram-ot?

Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest