Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Jester01
üzenetére
Lehet az a gondja, hogy az egyik ide a másik sata?
Létrehoztam a telepítőben egy sw raid1-et és arra kezdtem el a telepítést ext4-el.
Én sem értem miért a sok fejmozgás ...alaphelyzetben egy telepítés (1 lemezzel) nem jár ennyi fejmozgással szerintem.
Érezhetően lassú is volt. Ubuntu server-t tettem volna fel, de kb 30 perc után inkább leállítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Kedvenc zene a mai napra
- 3D nyomtatás
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- iPhone 14 128GB /Akku 85%/Független/Újszerű állapot/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest