- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
Rimuru #23628 üzenetére
Annyira nem parázok, mivel éles a rendszer már lassan 5 éve és eddig csak én fedeztem fel ezt a kis lukat. Viszont jó lenne megoldani. Tudom, h az ssh tunnel lassú, pláne, ha csak magán az ssh portján lehet kinyitni a szerver felé, de egyesek nem szeretnék, ha a meló helyett az index, meg egyéb dolgok mennének.
Amúgy más megoldás a netezésre nem nagyon van. Ja igen, a wget működik, ha tudja az ember, hogy mit szeretne letölteni. (Illetve nincs iframe, meg stb a kódban)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Autós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Milyen egeret válasszak?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- LG UltraWide 25UM58-P LED Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest