- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
Abszolút jogos a kérdéset. Nagyon gyakran nem fogom elérni úgy néz ki, mert napi szinten a gép közelében vagyok, de lehet ez később változna. Lesz egy csomó szolgáltatás: owncloud, torrent, stream, stb. Szóval lehet elég lenne egy sima ssh is. Még nem találtam ki mire kellene (tudom így nehéz ajánlani). Eddig megszoktam, hogy kényelmes a TeamViewer-rel való belépés egy másik gépre. Csak gondoltam, ha elkezdtem linuxot használni akkor csináljam szépen
Rákerestem a webminre, elég sokoldalú. Kipróbálom, köszi.
SSH-n az X átküldése még kínai, de utánanézek majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- YouTube
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest