-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
Abszolút jogos a kérdéset. Nagyon gyakran nem fogom elérni úgy néz ki, mert napi szinten a gép közelében vagyok, de lehet ez később változna. Lesz egy csomó szolgáltatás: owncloud, torrent, stream, stb. Szóval lehet elég lenne egy sima ssh is. Még nem találtam ki mire kellene (tudom így nehéz ajánlani). Eddig megszoktam, hogy kényelmes a TeamViewer-rel való belépés egy másik gépre. Csak gondoltam, ha elkezdtem linuxot használni akkor csináljam szépen
Rákerestem a webminre, elég sokoldalú. Kipróbálom, köszi.
SSH-n az X átküldése még kínai, de utánanézek majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Dacia topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged