- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Nikon DSLR topik
- HP notebook topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
válasz
ubyegon2 #22590 üzenetére
Köszi a tanácsot. Az eredmény hasonlóan sikertelen lett. 340 és 352-es verziót is feltettem, fel is ment mindkettő, nem véltem felfedezni bugot, de nem jó. Most még a 352 van fent és X-et jelez ki a További illesztőprogramok lapon. Az előbbi telepítésnél pedig egy 340-es pont volt bejelölve, de minden esetben az ellenőrzés is sikertelen eredményt ad.
lsmod | grep nvidia és lsmod | grep nouveau is üres eredményt ad.
Nekem valami olyan sejtésem van, mintha nem is tudja átadni a vezérlést az nvidia kártyának... pedig lehet működne. Az X-et meg letörölni elég drasztikusnak tűnik, az az egy biztos pontom van jelenleg
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Robotporszívók
- Videó stream letöltése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest