Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Köszi, szerintem akkor hagyom a ptsába.
Egyébként a pinentry-nek lenne ncurses felülete is, csak az valamiért nem akar menni, na meg GUI-n vagyok egyébként is. Majd holnap megpróbálom a keyring témát is, azzal elvileg át kellene adnia a gpg jelszót az gpg-agentnek bejelentkezéskor, akkor meg már tudna működni a cron script is rendesen, anélkül, hogy külön meg kellene adnom a jelszót előtte.Egyébként gmail checker scriptről van szó, csak a csekkoláshoz kell ugye jelszó, ami gpg-ben van tárolva. Ha nem félnék plain textben tárolni, már rég megoldottam volna az egészet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jelszókezelők
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Nintendo Switch 2
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- További aktív témák...
- Path of Exile 2 (POE2) Early Access kulcs
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DJI Osmo Pocket 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Egyébként a pinentry-nek lenne ncurses felülete is, csak az valamiért nem akar menni, na meg GUI-n vagyok egyébként is. Majd holnap megpróbálom a keyring témát is, azzal elvileg át kellene adnia a gpg jelszót az gpg-agentnek bejelentkezéskor, akkor meg már tudna működni a cron script is rendesen, anélkül, hogy külön meg kellene adnom a jelszót előtte.