-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
válasz
The.Bali #21455 üzenetére
Én nem tartom valószínűnek, hogy ez lenne a gond. Mindenesetre, ha ennyire akarod, akkor felrakhatod az 1.99-est egy Live-ról, mondjuk a 12.04-ről (mintha azon az lenne). sudo update-grub volt? A Windows félhibernálásos leállítása ki van kapcsolva? A Grub 1 nem tudom, tudja-e, mi fán terem a Windows 8 (elég régi).
-
The.Bali
aktív tag
válasz
The.Bali #21455 üzenetére
Eltávolítottam a Grub2 ez alapján: [link], és most úgy tűnik valami Grub1-et kaptam vissza, azonban a gép bekapcsnál rögtön az ubuntu indul el. Ha lenyom a SHIFT-et indulásnál, akkor bejön a GRUB-os választási lehetőség, de nincs közte a Windows. Csak az Ubuntu 14.04 és Recovery bejegyzések szerepelnek négyszer.
Hogy tudnám a lsitába beletenni a Windows 8.1-et is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest