- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
válasz
The.Bali #21455 üzenetére
Én nem tartom valószínűnek, hogy ez lenne a gond. Mindenesetre, ha ennyire akarod, akkor felrakhatod az 1.99-est egy Live-ról, mondjuk a 12.04-ről (mintha azon az lenne). sudo update-grub volt? A Windows félhibernálásos leállítása ki van kapcsolva? A Grub 1 nem tudom, tudja-e, mi fán terem a Windows 8 (elég régi).
-
The.Bali
aktív tag
válasz
The.Bali #21455 üzenetére
Eltávolítottam a Grub2 ez alapján: [link], és most úgy tűnik valami Grub1-et kaptam vissza, azonban a gép bekapcsnál rögtön az ubuntu indul el. Ha lenyom a SHIFT-et indulásnál, akkor bejön a GRUB-os választási lehetőség, de nincs közte a Windows. Csak az Ubuntu 14.04 és Recovery bejegyzések szerepelnek négyszer.
Hogy tudnám a lsitába beletenni a Windows 8.1-et is?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest