- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Egér probléma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #21136 üzenetére
Szia! Erről jut eszembe, hogy januárban szenvedtem egy géppel, terhelésre fagyott, a végén már a biosban matatás közben is lefagyott. RAM csere, újratelepítés, ami közben szintén fagyott, pörgött a venti mint a porszívó. Hdd csere. Ugyanaz. Kínomban vettem 300 forintért pasztát és leszedtem a prociról a hűtőt. Hát a megkövesedett paszta eltartotta a bordát és gyakorlatilag nem volt hűtés. Tisztítás, kenés, azóta egyszer sem fagyott, venti alig megy és max 45-50 fokos a proci. 2010 - es használtan vásárolt gép volt.
-
_Dumber_
őstag
válasz
Fritz Teufel #21136 üzenetére
Én fenthagynám.. hátha kifújja a koszt
Erre nincs valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android játékok topikja
- Egér probléma
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1 humoros
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest