Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAID
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Tudom, hogy van 4.3-as Skype Linuxra, azt is használom. Csak úgy megjegyeztem, hogy utálom a Skype-ot.
A qBittorrent meg nem rossz, de egyrészt nem tud mindent, amit az uTorrent. Ugyan most próbából Deluge-ot használok, de vissza fogok térni a qBittorrentre. A KTorrent sem rossz, de az sem tud annyit, mint az uTorrent és az nem jelentett jól a enMag trackere felé, úgyhogy nyugdíjaznom kellett.
Ezt a deadbeefet kipróbálom, amúgy Clementine-t használok, az sem rossz, de nem tud annyit, mint a foobar2000. Utóbbiból nekem a kényelmes gain-állítás és converter funkció hiányzik nagyon, kényelmes volt, hogy lehetett csinálni külső tömörítős converter profilokat, és lehetett vele tömegesen konvertálni. A konvertálást végül Linuxon az Arch wikiről szedett scriptekkel oldottam meg, de nem olyan kényelmes.
Meg még talán a windowsos sakk GUI-k hiányoznak egy kicsit, de ezt is megoldottam javás joséval. Meg mondjuk használhatnám az uTorrentet és a foobar2000-et Linux alatt, de akkor nem volt értelme Linuxra váltani, ha a progarmjaim továbbra is windowsosak.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest