- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Megy a levesbe az LCD-s Steam Deck
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Nekem is van Pi-m raspbiannal bar nekem csak egy pendrive van rakotve usbn. Itt ugye ha radugod akkor az eszkoz a /dev/sdc -n keresztul lesz elerheto amit fel kell csatolnod valahova. Nem lehet hogy a merevlemez egyszeruen meg nem lett felcsatolva?
Ha ez a helyzet akkor
sudo fstab -l
itt kikeresed a kotet nemistudommianevet
ez /dev/sda vagy sdb lesz
majd sudo mount /dev/sda /mount/dataEzt mobilrol fejbol irtam szv ha valahol hibaztam akkor bocs:/
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Wars rajongók
- Óra topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- Windows 11
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi