- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitman
őstag
válasz
MacCaine #18693 üzenetére
Nem a teljes rendszert szeretném frissíteni, csak bizonyos programokat letölteni (amik eleve nincsenek fent), vagy már fent levő helyett az időközben megjelent új változatot.
Pl. a Hugin nevű panoráma összerakó progi most a 2013-as verziónál tart, de a Mint 15 listájában a 2011-es verzió szerepel, tehát csak annak a letöltési adatait tudom kinyerni és azt tudom letölteni és feltenni, de én a 2013-as verziót szeretném.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest