Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claude Leon
senior tag
Nekem sem, bár állítólag már lehet intézni, hogy gnome2 kinézete legyen, attól még szerintem funkcionalitásban nem lesz 2-es

Ezért a mate-t használom, jól sikerült fork (igaz, az 1.4 kiforrottabnak tűnt, mint az 1.6), xfce kicsit szerényebb képességű (a fedorámon u.a. memóriából kijönnek), cinnamont még nem nézegettem, de amennyire olvastam róla, valahol a 2 és 3 közé tenném (memóriaigényben inkább 3)Jester01: Azok nem azok a csomagok, amik eleve bentvannak?
Telepíteni az alap slackware(és leszármazottai) mellett még deb-et is enged (persze konvertálja sajátnak).
Egyedüli nehézség, hogy a függőségekkel nem vacakol, az ki kell keresned.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Xbox tulajok OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bontatlan iPhone 16 (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest