- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Használt VGA / videókártya ajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csiga85
tag
válasz
kmarci25 #18258 üzenetére
Szia! Szólt a pasim, Vladi már 2 hete a férjem.
Hogy tapipad beállítást szeretnétek a kis ASUS-on. Fedora 19-esem van (életemben először, de szinte mindent megtalálok rajta, ami fennakadást okoz és rendkívül felhasználóbarátnak tartom, fontolgatom a nagygépemre is a WIN7 helyett...)Alkalmazások menü-Beállítások-Egér és érintőtábla-Érintőtábla fül (közepén van kb. az ablaknak és ott a fület át kell váltani) és ott bepipálni mindkét lehetőséget az Általános részben és a Görgetésnél a "Görgetés a szélen"-t; így gyakorlatilag olyat kapsz beállításként, mint egy Windows alatt, ha jól fogalmazom...
Én nem értek a számteches dolgokhoz, de nyárvégén szereltem be VLADI gépébe procihűtőt!!!
És erre nagyon büszke vagyok és azóta érdekel a Fedora is...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest