- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- SSD kibeszélő
- CPU léghűtés kibeszélő
- Raspberry Pi
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Mivel itt nem nagyon kaptam választ, elkezdtem neten kutakodni, más fórumon ezt ajánlották, így megpróbáltam. Egyébként úgy néz ki megoldódik a TP-Link Wifi gond is, a fórumon a disztró készítője is aktív, nekem ő maga válaszolt. Nem ismert, de ha stabilan tudja azt, amire nekem kell... ennél többre nincs is szükségem. Készítek magamnak egy leírást, amolyan hülyegyereknek valót, feltolom a gépekre, készítek egy image-et és elfelejtem az egészet. Évente ránézek van-e újabb verzió és kész. Nem kell mélyebben belemenni és nem is akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoLTE/VoWiFi
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged