- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Mivel itt nem nagyon kaptam választ, elkezdtem neten kutakodni, más fórumon ezt ajánlották, így megpróbáltam. Egyébként úgy néz ki megoldódik a TP-Link Wifi gond is, a fórumon a disztró készítője is aktív, nekem ő maga válaszolt. Nem ismert, de ha stabilan tudja azt, amire nekem kell... ennél többre nincs is szükségem. Készítek magamnak egy leírást, amolyan hülyegyereknek valót, feltolom a gépekre, készítek egy image-et és elfelejtem az egészet. Évente ránézek van-e újabb verzió és kész. Nem kell mélyebben belemenni és nem is akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest