- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
CPT.Pirk #16495 üzenetére
asoundrc nekem nincs, viszont a modul konfigba be van írva, hogy melyik kártya legyen az elsődleges.
alias snd-card-0 snd-ens1371
options snd-ens1371 snd_index=0
alias snd-card-1 snd-intel8x0
options snd-intel8x0 snd_index=1Mondjuk ha biosban le van tiltva akkor nekem linux alatt nem is látszik (vagy hallatszik
).
-
siebener
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #16495 üzenetére
Köszönöm, bár a fele kínai volt.
Egyébként live módban mobilmodem használható, vagy mindenképpen telepítés kell hozzá?
Más: létező win7 telepítésre (két partíció van a HDD-n, mindegyik használatban) adatvesztés nélkül telepíthető Linux?
Sorry, tök kezdő vagyok a téren (is).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest