Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
CPT.Pirk #16495 üzenetére
asoundrc nekem nincs, viszont a modul konfigba be van írva, hogy melyik kártya legyen az elsődleges.
alias snd-card-0 snd-ens1371
options snd-ens1371 snd_index=0
alias snd-card-1 snd-intel8x0
options snd-intel8x0 snd_index=1Mondjuk ha biosban le van tiltva akkor nekem linux alatt nem is látszik (vagy hallatszik
).
-
siebener
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #16495 üzenetére
Köszönöm, bár a fele kínai volt.
Egyébként live módban mobilmodem használható, vagy mindenképpen telepítés kell hozzá?
Más: létező win7 telepítésre (két partíció van a HDD-n, mindegyik használatban) adatvesztés nélkül telepíthető Linux?
Sorry, tök kezdő vagyok a téren (is).
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest