Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
siebener
aktív tag
válasz
MacCaine #16508 üzenetére
Megkaptam azóta a választ, köszönöm, de az alábbiról lenne szó.
A korábban említett gépen kellene telepítés nélkül, live módban futnia egy Linuxnak, hogy így tudjon kezelni egy vodafone-os - k3772-z - modemet. (Korábban már volt tapasztalatom valamelyik Linux-szal, ott csak hosszas mókolás után sikerült életet lehelni a modembe, ráadásul akkor telepítve is volt, amit most ki kellene hagynom).Egyébként azért írtam, amit írtam, mert már volt rá példa, hogy valami "kedves" úriember elküldött melegebb éghajlatra, hogy ne itt gyűjtsek hozzászólásokat a magasabb ranghoz. Aztán eszébe sem jutott, hogy talán azért írok a fórumba, mert valamit nem tudok, a magasabb rangra pedig magasról teszek.
De egyébként ha van valakinek hasznos ötlete a témát illetően, akkor azt megköszönöm (bár igazából már van megoldás).
-
-
siebener
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #16495 üzenetére
Köszönöm, bár a fele kínai volt.
Egyébként live módban mobilmodem használható, vagy mindenképpen telepítés kell hozzá?
Más: létező win7 telepítésre (két partíció van a HDD-n, mindegyik használatban) adatvesztés nélkül telepíthető Linux?
Sorry, tök kezdő vagyok a téren (is). -
siebener
aktív tag
Üdvözlet.
Olyan Linux rendszer kellene, ami egy viszonylag gyengébb gépen - 2.66 GHz Intel, 1 GB RAM - is elfut. Viszont kellene az, hogy mobilmodemet külön "macera" nélkül is felismerjen, úgy, hogy semmit ne kelljen hozzá telepíteni. (Azt pedig nem tudom, hogy alapból megvan-e benne, ezért csak zárójelben írom, hogy képes legyen live módban futni)
Köszönöm. -
siebener
aktív tag
Sziasztok.
Tudom, a kezdő topikba való, feltettem, de utána láttam, hogy nem volt mostanában mozgás.
Az itt írt gondomra kellene megoldás...
prohardver.hu/tema/linux_abszolut_kezdoknek/hsz_11968-11968.html
Előre is köszönöm, és sorry még egyszer, hogy ide írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- PC játékok 2500Ft/db
- Mandragóra steam kód
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest