Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
A hibát nem árultad el, de lehet, hogy a guide-ban az issue 2-t kellett volna követni. Nálam pl. törölgetni kellett ottmaradt symlinket (amiről elfeledkeztem)
, illetve újratelepíteni AUR-ból 1-2 dolgot.Azért lepődtem meg, hogy kézzel csináltad, mert automatikusan létre kell jönnie, ha feltételek adottak és ez pont olyan frissítés - szerintem -, hogy nem célszerű kézzel belenyúlni.
És nem is látok sehol olyan sort, ahol azt javasolná, manuálisan kövesd el e tettet.Backup-ot nem tudsz visszaállítani? Azt hiszem ez az az eset, amikor célszerű lenne megtenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xbox one X konzol 1Tb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, illetve újratelepíteni AUR-ból 1-2 dolgot.