- ZIDOO médialejátszók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
bambano #13542 üzenetére
varja', nem boknak szantam
egesz egyszeruen nem ertem, hogy ha felmerul egy olyan kerdes, mint a #13482, akkor 2-3 ember megerti es probal valaszolni, a tobbi meg elkezd agy nelkul teriteni, meg versengeni, hogy ki tud nagyobbat hazudniszerk.: bar belegondolva, igaza van sh4d0w-nak, en vagyok az idiota, amiert azt gondoltam, egy szakmai forumon, szakmai kerdesre lehet ertelmes valaszt is adni
sh4d0w: amiota fontosnak tartod minden adodo alkalommal elmondani azt, akar kerdeztek, akar nem (tobbnyire nem), fuggetlenul attol, hogy erdekel(sz)-e egyaltalan valakit (megintcsak, tobbnyire nem)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest