- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Anakin007 #13372 üzenetére
Ezek szerint a php-t betölti.
Igazából több ötletem nincs. Pár órát szenvedtem én is, amire virtual hostostól belőttem mindent, de nem vagyok túl jártas a témában, csak azokat a dolgokat tudtam megosztani veled, ami nekem kellett a működéshez.
Esetleg még a jogosultságokat nézném meg, de több ötletem nincs.Szerk.
Illetve még annyi, hogy tegyél fel inkább xampp-ot, hacsak nem az a célod, hogy rágyere, mi a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest