Hirdetés
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Morpheus #13111 üzenetére
Látod, ha kicsit pontsabban fogalmazol, akkor máris könnyebb.
Szóval honnan tudná itt bárki, hogy a D3 menni fog-e? Egyébként szerintem nem.Ha felhackeled valahogy, feltétlen írd megÉn most szívtam a World of Tanks-sel, természetesen nem ment (mondjuk a WineHQ-n az van, hogy megy, de én béna voltam
)
A Wine-nak megadhatók meghajtók. Tehát ha behúzod a lemezt egy könyvtárba, akkor a Wine tudja azt meghajtóként látni.
(Wine menüpont az aktuális rendszereden - Wine beállítása - meghajtók fül.)Az itthoni segítőkészség néha megérne egy misét, az biztos, engem is kb. innen nem dobtak ki pár kérdés után
Új hozzászólás Aktív témák
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Futás, futópályák
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest