- OLED TV topic
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Mobile kütyük alatt azt értem hogy bmilyen szolgáltató által kiadott sticket rárakom a gépre és működteti. Azaz tudok mobilnettel is netezni. Amit linkeltél majd csak rákell kattintani és telepíti magát vagy mi? Slaxot sosehasználtam.
Jester01
Valahogy nekem is az volt a sanda gyanúm.
Szerválok egy normál pen-t majd és kipóbálom vele. Addig esélytelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Antivírus szoftverek, VPN
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest