-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
csak én felcserélném az okot és az okozatot. szerintem nem az történt, hogy sokszor rosszul állították le és ezért lett valami baja, hanem az, hogy a néhány téves leállítástól függetlenül elpukkadt benne valami és a 10 percenkénti újraindulást már ez okozza.
szerk:
szerintem is fájlrendszer hibát szokott az ilyen okozni, de azt bootoláskor helyre kellene raknia az indítóscripteknek. más kérdés, hogy én még mindig ragaszkodnék az ext3-hoz, ha véletlenül btrfs-re raktad, akkor ott sanszos az újratelepítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest