Hirdetés
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- ASUS notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
Kendek
üzenetére
Zseniális vagy, Kendek!
Látod, erre nem is gondoltam, hogy a régi, 2009-es maradvány netán nem frissült nálam... igen , 2009-es ubit raktam fel anno, majd frissítettem EGYETLEN EGYSZER az egész ubuntut, mégpedig 10.4 -esre. Ezek szerint a tárolót nem frissítette?
Mit tegyek és hogyan?u.i.: bocsi, csak két nap késéssel sikerült visszanéznem ide a fórumra. Ma este még visszakukkantok

Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eredeti játékok OFF topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Látod, erre nem is gondoltam, hogy a régi, 2009-es maradvány netán nem frissült nálam... igen , 2009-es ubit raktam fel anno, majd frissítettem EGYETLEN EGYSZER az egész ubuntut, mégpedig 10.4 -esre. Ezek szerint a tárolót nem frissítette?