-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Brown ügynök #11621 üzenetére
Figyu, ha értesz a Linuxhoz, abból bajod nem lesz. Sőt. Webszerverek, ha esetleg neked kellene melóhelyen adminisztrálni, lehet, hogy Linux alapúak lennének.
Sőt, így megpályázhatsz direkt Linux administrátor/rendszergizda állást is, én is voltam már ilyenen, és pl. pont az SQL tudás hiányán buktam be.
Ha meg informatikus lennél, és nem értesz, csak winnyózhoz, az szakmailag sem egy jó pont szerintem. Én pont ezért kezdtem el pingvinezni, és ideje lenne már Mac OS-t is abajgatni.Elvileg nincs különbség persze winnyózon futó apacs, stb. és Linuxon futó között, csak néha a gyakorlatban.
-
bambano
titán
válasz
Brown ügynök #11621 üzenetére
Azt, hogy melyik leendő munkaadó mit akar, nem fogjuk tudni eldönteni egy linuxos szakmai topicban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged