-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
Zotya984 #10608 üzenetére
ez kb olyan, mintha bemennél egy autókereskedésbe azzal a kérdéssel, hogy "melyik a legjobb autó?"
erre nincs igazán válasz.
ha meg vagy elégedve az Ubuntuval, akkor használd azt. ha szeretnél valami komolyabbat, ami csak kicsit különbözik az Ubuntutól, akkor nézd meg a Debiant. ha szeretnél valami komolyabbat, ami nagyon különbözik az Ubuntutól, akkor próbáld ki mondjuk a Fedorát. ha szeretnéd magad beleásni a Linuxba, és nem riaszt vissza, hogy az utolsó apróságot is magadnak kell megcsinálni, akkor ajánlom az Arch Linuxot (én pl ezt használom, és nagyon meg vagyok vele elégedve, de a használatához nem árt középszinten érteni a Linuxhoz)
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- 15 éve regisztráltam
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest