Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomyLeeBoy
tag
válasz
x123456 #10090 üzenetére
Szia!
tcpdump-al figyeltem a 80-as portot... Hát nem teljesen egyértelmű. Ha belső hálóról írom a domaint a böngészőbe, akkor egy csomó oda-vissza forgalmat jelenít meg a tcpdump a 192.168.1.1-től és afelé vissza. Ha külső hálóról próbálom, nem jelenik meg rögtön semmi, kis idő múlva 2-3 sor ugyancsak a 192.168.1.1-től és afelé, de emiatt teljesen nem tudom beazonosítani hogy honnan érkezett pontosan....
Talán még annyi, hogy az ip után van mégegy szám 192.168.1.1.1234 ami változik. Dea zt nemtudom mit jelent pontosan.
eval dialog-ra meg gugliztam mert nem tudtam mi az. Mondjuk még most sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest