Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Olcsó táblával készül a OnePlus
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomyLeeBoy
tag
válasz
x123456 #10090 üzenetére
Szia!
tcpdump-al figyeltem a 80-as portot... Hát nem teljesen egyértelmű. Ha belső hálóról írom a domaint a böngészőbe, akkor egy csomó oda-vissza forgalmat jelenít meg a tcpdump a 192.168.1.1-től és afelé vissza. Ha külső hálóról próbálom, nem jelenik meg rögtön semmi, kis idő múlva 2-3 sor ugyancsak a 192.168.1.1-től és afelé, de emiatt teljesen nem tudom beazonosítani hogy honnan érkezett pontosan....
Talán még annyi, hogy az ip után van mégegy szám 192.168.1.1.1234 ami változik. Dea zt nemtudom mit jelent pontosan.
eval dialog-ra meg gugliztam mert nem tudtam mi az. Mondjuk még most sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Automata kávégépek
- Nintendo Switch 2
- Olcsó táblával készül a OnePlus
- Medence topik
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged