- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fapados Lexar SSD indul a PCI Express 4.0-s vágányról
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Fali konzol lapos tévékhez
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Sziasztok,
Az apache error.log-jában a következő sorokat találtam egymás alatt folyamatosan:
--11:43:16-- http://link/tools/bot.pl
=> `bot.pl'
Resolving link... ip
Connecting to link|ip|:80... connected.
HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
Length: 19,351 (19K) [text/plain]
bot.pl: Permission denied
Cannot write to `bot.pl' (Permission denied).
sh: /usr/bin/perl: Permission deniedA linket és az ip címet természetesen kiszedtem, mivel úgy gondolom ez valami perlben írott program akar lenni, aminek a futtatása nem feltétlenül ajánlott. Nem én indítottam el, másnak nincs hozzáférése a géphez. Fogalmam sincs mi történt, viszont szeretném kideríteni, hogyan lehet megállítani. Hogyan deríthetem ki, hogy mi akarja folyamatosan letölteni ezt a fájlt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest