- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Belépőszintű M.2-es SSD-t prezentált a Team Group a PCI Express 4.0-s halmazban
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
válasz
trassher #9767 üzenetére
Közben rájöttem, hogy nem erre gondolok. Egyszer láttam valami olyasmit is, hogy csak a weblapon kell rákattintani, és települ is. Amúgy miért ez a megoldás kell?
Kipróbáltam már így utólag, hogy mit ajánlottam...Egy Fedora 12 iso-t dobtam össze gyorsan, hogy feltelepítem egy vinyóra, amit nem használok, de már az elején bukott a mutatvány, mert a csomagok metaadait nem találta a telepítő, és ennyi volt.
Amúgy melyik csomagformátum "jobb" ? A *.deb vagy az *.rpm? Olyan szempontból, hogy melyik formátumban érhető el több csomag? Remélem nem kérdeztem nagy hülyeséget.
És melyik fájlrendszert érdemes? Ext3, Ext4, vagy ReiserFS? Bár a Reiser-ről mindenhol inkább negatív véleményeket olvastam, De ebben az online isocsinálóban ext4-et nem is láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- ASUS routerek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- Yettel topik
- Peugeot, Citroën topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest