- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
válasz
trassher
üzenetére
Közben rájöttem, hogy nem erre gondolok. Egyszer láttam valami olyasmit is, hogy csak a weblapon kell rákattintani, és települ is. Amúgy miért ez a megoldás kell?
Kipróbáltam már így utólag, hogy mit ajánlottam...Egy Fedora 12 iso-t dobtam össze gyorsan, hogy feltelepítem egy vinyóra, amit nem használok, de már az elején bukott a mutatvány, mert a csomagok metaadait nem találta a telepítő, és ennyi volt.
Amúgy melyik csomagformátum "jobb" ? A *.deb vagy az *.rpm? Olyan szempontból, hogy melyik formátumban érhető el több csomag? Remélem nem kérdeztem nagy hülyeséget.

És melyik fájlrendszert érdemes? Ext3, Ext4, vagy ReiserFS? Bár a Reiser-ről mindenhol inkább negatív véleményeket olvastam, De ebben az online isocsinálóban ext4-et nem is láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest