Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
válasz
trassher
üzenetére
Közben rájöttem, hogy nem erre gondolok. Egyszer láttam valami olyasmit is, hogy csak a weblapon kell rákattintani, és települ is. Amúgy miért ez a megoldás kell?
Kipróbáltam már így utólag, hogy mit ajánlottam...Egy Fedora 12 iso-t dobtam össze gyorsan, hogy feltelepítem egy vinyóra, amit nem használok, de már az elején bukott a mutatvány, mert a csomagok metaadait nem találta a telepítő, és ennyi volt.
Amúgy melyik csomagformátum "jobb" ? A *.deb vagy az *.rpm? Olyan szempontból, hogy melyik formátumban érhető el több csomag? Remélem nem kérdeztem nagy hülyeséget.

És melyik fájlrendszert érdemes? Ext3, Ext4, vagy ReiserFS? Bár a Reiser-ről mindenhol inkább negatív véleményeket olvastam, De ebben az online isocsinálóban ext4-et nem is láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Home server / házi szerver építése
- Sci-fi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kuponkunyeráló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Apple iPhone 15 Pro 256GB Új akku 12hó jótállás!
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest