- Mini PC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HTPC (házimozi PC) topik
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Bikkrom
üzenetére
ha jol ertem, regebben mukodott, de durvan megfogalmazva egy reszt kicsereltek a kodban, es az uj verzio meg nem tokeletes (nem olvastam vegig az egeszet, csak atfutottam)
ha fontos, erdemes kicsit jobban korulnezni, hatha van egy egyszeruen felrakhato, "kulso" driver hozza, ha annyira nem surgos, akkor meg varni kell az update-re ami megjavitja
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi 17 Ultra Starlit Green 512GB használt karcmentes garancia 2029.03.05.-ig + Photographer Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest