- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Csak félig passzol ide a kérdésem, de úgy döntöttem mégis megpróbálkozom vele, mert itt elég rutinos emberkék vannak, akik biztos tapasztaltabbak a témában nálam.
Szeretnék egy olyan egyszerű kis HTML webes felületet készíteni, amin keresztül mondjuk egy felhasználó (Debianról van szó) a hozzá rendelt alkalmazást tudja leállítani és újraindítani/indítani. A fejemben összeállt a dolog, tudom a parancsokat és hogy mire kattintva mit kellene "meghívni" csak a PHP-hoz nem értek ilyen szinten sajnos és azt sem tudom, hogy hogyan tudok parancsokat közvetíteni a szervernek ilyen módon. Olvastam, hogy a php exec() erre szolgálna, de ez viszont tiltva van, érthető okokból.
Ha valaki tudna adni egy érthetően leírt, megfogalmazott magyarázó linket (angol is jó) vagy tanácsot, hogy hogyan tudnám ezt legegyszerűbben kivitelezni azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Samsung 990 PRO 2TB Heatsink MÉG GARIS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest