Hirdetés
- Tápos kibeszélő offtopik
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyomtató topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
Dufresne
üzenetére
Szerintem érdemesebb inkább i386-ost leszedi. Nem tudom, hogy a legtöbb csomag és támogatás, hogy áll a 64 bites verzióval, mikor én próbálkoztam vele, sajna sok dolog még nem volt alá. Szerintem kezdj most egy i386-ossal, nem fogsz semmit észrevenni sebességben, aztán majd ha belerázódsz, meglátod, hogy kell-e neked vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- alza vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Tápos kibeszélő offtopik
- Borderlands 4
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Milyen autót vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest