Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
Dufresne
üzenetére
Szerintem érdemesebb inkább i386-ost leszedi. Nem tudom, hogy a legtöbb csomag és támogatás, hogy áll a 64 bites verzióval, mikor én próbálkoztam vele, sajna sok dolog még nem volt alá. Szerintem kezdj most egy i386-ossal, nem fogsz semmit észrevenni sebességben, aztán majd ha belerázódsz, meglátod, hogy kell-e neked vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest