- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Sziasztok srácok!
Lenne egy kérdésem
Az lenne a problémám, hogy van egy Suse 10.0-m, feltettem, tetszik, tök jó
A nettel lenne egy kis bajom. Van egy wlan router, abba megy a net, és onnan jön hozzám kábelen. Maga a net megy, csak érdekes módon mikor egy Firefox-ot elindítok, 20-30 mp-ig azt írja, hogy prohardver.hu keresése, és utána jön be az oldal. De elég normális sebességgel jön be maga az oldal. Utána nincs baj. Csak sokszor, sokáig keresi az adott weboldalt. Én b@szarintottam el vmit, vagy beállítás baj? Elvileg úgy van beállítva, hogy DHCP-n kapja az IP-t. Kap is, csak lassú, sokat kell egy-egy feladat előtt várni. Mint pl a mail. Ott is várok, várok, majd sec perc alatt leszedi amit kell. Nemértem. Én vagyok béna?
Előre is köszi: Atesz
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Crimson Desert
- BestBuy topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- 27% - GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest