- OLED monitor topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- TCL LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Sziasztok srácok!
Lenne egy kérdésem
Az lenne a problémám, hogy van egy Suse 10.0-m, feltettem, tetszik, tök jó
A nettel lenne egy kis bajom. Van egy wlan router, abba megy a net, és onnan jön hozzám kábelen. Maga a net megy, csak érdekes módon mikor egy Firefox-ot elindítok, 20-30 mp-ig azt írja, hogy prohardver.hu keresése, és utána jön be az oldal. De elég normális sebességgel jön be maga az oldal. Utána nincs baj. Csak sokszor, sokáig keresi az adott weboldalt. Én b@szarintottam el vmit, vagy beállítás baj? Elvileg úgy van beállítva, hogy DHCP-n kapja az IP-t. Kap is, csak lassú, sokat kell egy-egy feladat előtt várni. Mint pl a mail. Ott is várok, várok, majd sec perc alatt leszedi amit kell. Nemértem. Én vagyok béna?
Előre is köszi: Atesz
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OLED monitor topic
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Opel topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kedvenc zene a mai napra
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Ableton Live 12 Suite Education
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest