Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fali konzol lapos tévékhez
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
DragonR+
üzenetére
Hali!
Nem azért mondtam, hogy old meg magad, ne érts félre!
Csak most sokat kell tanulnom, és nem volt időm erre. Amúgy én is össze akarok dobálni egy kis servert otthonra, ami vinné a nyomtatást és még egy két dolgot, szóval én is utánna fogok olvasni, csak most éppen el vagyok havazva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro 14 (2023) M3 Pro 18GB/500GB használt, újszerű 100% akku (9 ciklus)
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak most sokat kell tanulnom, és nem volt időm erre. Amúgy én is össze akarok dobálni egy kis servert otthonra, ami vinné a nyomtatást és még egy két dolgot, szóval én is utánna fogok olvasni, csak most éppen el vagyok havazva...