Hirdetés
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Milyen processzort vegyek?
- Corsair tápok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
a következő perverz telepítést szerettem volna elkövetni:
adott egy:
swap /boot, /, lvm rajta egy 20G reiser kötetalaprendszerként: ubuntu server 7.10-> swap, /boot, / (ext3)
két dolgot szerettem volna kipróbálni:-közös swap és /boot(ext3)
a /boot azért nem lvm-en mert akkor nehéz grubot csinálniaztán: új rendszert akartam a meglévő mellé
/boot (közös)
- a többit az lvm-re azaz a 2. rendszer rootjátekkor a telepítő a csomagkezelő közben elhal..
mi a logikai bukfenc? vagy csak helyi problem? kezdjem újra?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Vicces képek
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Formula-1
- Elemlámpa, zseblámpa
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő