Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
van egy dell poweredge 4100/200 szerver. nem mai darab (2x200MHz pentium pro, 128MB ecc sdram). erre kellene felimádkoznom valami rendszert. 4 db 4.26GB-os SCSI vinyó van benne (már nem raid-ben, azt megszűntettem, külön-külön lesznek felcsatolva). egyetlen (vagyis inkább az első számú) probléma, hogy nem tudom, hogy kellene nekikezdeni. cd-ről nem tud bootolni, floppy van a gépben, csak nekem nincs egyelőre. ráadásul asszem egy darab ideje 2 floppy messze nem elég a boothoz és a telepítéshez. vagy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Nintendo Switch 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kuponkunyeráló
- OLED monitor topic
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs