Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
aki KDE-t használ, nézzen már meg nekem valamit.
nyisd meg a Dolphin fájlkezelőt, nyiss meg egy mappát, aminek van almappája, kattints arra az almappára, nem kell megnyitni, csak legyen kijelölve.
most csinálj egy új mappát (Ctrl-Shift-N) - az új mappa a kijelölt almappában fog létrejönni, nem mellettea redditen írtam erre, és nekem estek, hogy mit vagyok már hülye, hát ez a normális. életemben semmilyen fájlkezelőtől nem láttam ilyet, faszmindegy, mi van kijelölve, az új mappa az aktuális mappában jön létre, és nemrég még a Dolphinban is így volt.
vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Borderlands 4
- TCL LCD és LED TV-k
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Formula-1
- Apple MacBook
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs