Hirdetés
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
aki KDE-t használ, nézzen már meg nekem valamit.
nyisd meg a Dolphin fájlkezelőt, nyiss meg egy mappát, aminek van almappája, kattints arra az almappára, nem kell megnyitni, csak legyen kijelölve.
most csinálj egy új mappát (Ctrl-Shift-N) - az új mappa a kijelölt almappában fog létrejönni, nem mellettea redditen írtam erre, és nekem estek, hogy mit vagyok már hülye, hát ez a normális. életemben semmilyen fájlkezelőtől nem láttam ilyet, faszmindegy, mi van kijelölve, az új mappa az aktuális mappában jön létre, és nemrég még a Dolphinban is így volt.
vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Építő/felújító topik
- Renault, Dacia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bioshock 2 Special Edition
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP Dell, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 02.23
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest