Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Tuning kezdőknek
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Lehet, de mindég ugyanúgy felbukkan? Már a nyáron is találkoztam ilyen hibával. Akkor javította, most már nem használ.
De ezt írtam az első kérdésben: Annyit sikerült kideríteni, hogy az apt-key "deprecated" státuszba került, de nem igazán látom mi van helyette.Hogyan tovább? Mi van helyette? (a külföldi tudásom nem az igazi, leginkább nincs)
Értem én hogyhttps://example.com/key/repo-key.gpg-t le kell tölteni, de honnan? Nagyon összezavar, hogy a régi már nem működik, de új meg nincs helyette.
Honnan tudom, hogy a distrom ascii-armored-e vagy nem? Értem én hogy áttérnek egy új azonosítási rendszerre, de miért kell titokban tartani? Ne érts félre, nem téged okollak, köszönöm hogy segíteni próbálsz, de ez az információhiány annyira frusztráló, és elég régóta tart...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Formula-1
- Hobby rádiós topik
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bioshock 2 Special Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest