- 420 mm-es AIO-val jön a DeepCool "lopakodó" alaplapokat is támogató nagytornya
- Primary RGB Tandem OLED panelt kap az LG 27 hüvelykes gaming monitora
- Megmenti a Sony 8K-s ígéretét a Pure Pool Pro
- Sallangoktól mentes ultraszéles monitorral jelentkezett az LG
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Lubuntu 24.04 LTS-en kijött a napokban a 6.8.0-38 kernel, most frissítettem de elakadt vele a boot, azt írta hardver hibák vannak a tárhelynek használt hdd-men és nem is tudta felcsatolni az egy szem Ext-4 partíciót, de még egy reboot parancsot sem tudtam végrehajtani recovery konzolból mert rögtön írogatta ki a hibaüzeneteket.
Az egyel korábbi -36 kernellel be tudtam bootolni, eltávolítottam az újat, majd futtattam hibakeresést ami helyre is állított egy csomó hibát azon a partíción és most újra működik a gép.
A gép egy régi AMD-s gép, de eddig az összes Uborka kernel járt rajta a 4. valamitől kezdve, semmi ilyen gondja nem volt soha és a hdd smart adatai sem mutatnak hibát.Próbáltam rákeresni erre a problémára a kernel kapcsán, de nem találtam semmi relevánst.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest