- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Longeye
tag
Köszönöm a válaszod!
Ha a /home-ot külön teszem, mennyit hagyjak a root-nak (/)?
Szerveren a /home-nak 2GB-ot szoktam max adni és ott a /srv-hez, vagy az oda felcsatolt mappákhoz rendelek sokat.
A root-nak 20GB-ot szoktam adni, de az is bőven túlzás, mert a /tmp, /var/tmp, /var/log, /var/spool, var/cache is mennek külön partíciókra és így még a harmada sem szokott elfogyni.
Nem tudom, hogy mire kell figyelni desktop környezetben.2017, az nem semmi! Én kb. azóta kezdtem el Linux szervereket üzemeltetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest