Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
Ugy ertettem, hogy a gep kiakad tole, vagy a steam nem indul, vagy ilyesmi, ha parancssorbol letorlom.
A gyerekkel majd leugyezem, vele nem lesz gond.

(#33542) csixy
Synaptic? Meg sosem hasznaltam...A Timeshift-tel le tudom torolni, csak gondoltam elrakom, ha kell valamikor. De vegulis igazad van, nyugodtan legyakhatom az egeszet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest