- OLED TV topic
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Hi!
Tök amatőr linuxos vagyok, csak azért van hozzá közöm, mert volt vagy 7 órám belőle. Lenne egy pár kérdésem. (még mielőtt valaki megkérdezné, fedora 6 - om van)
Mit jelentenek ezek, ha touch-oltam egy c.txt - t?
echo –e a’\t’ b > c.txt
echo –e cd >> c.txt
A második kérdésem pedig az lenne, hogy hogyan tudok egy szöveges fájlt megírni, legyen az .txt kiterjesztésű, hogyan tudom elmenteni, olvasni, bele visszalépni, esetleg módosítani és újramenteni, valamint C - ként lefordítani?
Segítségeteket előre is köszönöm! És valószínűleg majd még jelentkezem további Nektek nagyon könnyű feladatokkal, esetleg kérdésekkel.
De csak gyorsan válaszoljatok, mert holnap már zh
A Fedora topicba is írtam, nem tudom, hogy mennyire mások a különböző linuxok között a parancsok, de ha eltérnek, akkor aki otthon van a fedorában, az oda is írhat. Mégegyszer köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest