Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- Milyen széket vegyek?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Hi!
Tök amatőr linuxos vagyok, csak azért van hozzá közöm, mert volt vagy 7 órám belőle. Lenne egy pár kérdésem. (még mielőtt valaki megkérdezné, fedora 6 - om van)
Mit jelentenek ezek, ha touch-oltam egy c.txt - t?
echo –e a’\t’ b > c.txt
echo –e cd >> c.txt
A második kérdésem pedig az lenne, hogy hogyan tudok egy szöveges fájlt megírni, legyen az .txt kiterjesztésű, hogyan tudom elmenteni, olvasni, bele visszalépni, esetleg módosítani és újramenteni, valamint C - ként lefordítani?
Segítségeteket előre is köszönöm! És valószínűleg majd még jelentkezem további Nektek nagyon könnyű feladatokkal, esetleg kérdésekkel.
De csak gyorsan válaszoljatok, mert holnap már zh
A Fedora topicba is írtam, nem tudom, hogy mennyire mások a különböző linuxok között a parancsok, de ha eltérnek, akkor aki otthon van a fedorában, az oda is írhat. Mégegyszer köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi