Hirdetés
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen széket vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Hi!
Tök amatőr linuxos vagyok, csak azért van hozzá közöm, mert volt vagy 7 órám belőle. Lenne egy pár kérdésem. (még mielőtt valaki megkérdezné, fedora 6 - om van)
Mit jelentenek ezek, ha touch-oltam egy c.txt - t?
echo –e a’\t’ b > c.txt
echo –e cd >> c.txt
A második kérdésem pedig az lenne, hogy hogyan tudok egy szöveges fájlt megírni, legyen az .txt kiterjesztésű, hogyan tudom elmenteni, olvasni, bele visszalépni, esetleg módosítani és újramenteni, valamint C - ként lefordítani?
Segítségeteket előre is köszönöm! És valószínűleg majd még jelentkezem további Nektek nagyon könnyű feladatokkal, esetleg kérdésekkel.
De csak gyorsan válaszoljatok, mert holnap már zh
A Fedora topicba is írtam, nem tudom, hogy mennyire mások a különböző linuxok között a parancsok, de ha eltérnek, akkor aki otthon van a fedorában, az oda is írhat. Mégegyszer köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest