Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Hi!
Tök amatőr linuxos vagyok, csak azért van hozzá közöm, mert volt vagy 7 órám belőle. Lenne egy pár kérdésem. (még mielőtt valaki megkérdezné, fedora 6 - om van)
Mit jelentenek ezek, ha touch-oltam egy c.txt - t?
echo –e a’\t’ b > c.txt
echo –e cd >> c.txt
A második kérdésem pedig az lenne, hogy hogyan tudok egy szöveges fájlt megírni, legyen az .txt kiterjesztésű, hogyan tudom elmenteni, olvasni, bele visszalépni, esetleg módosítani és újramenteni, valamint C - ként lefordítani?
Segítségeteket előre is köszönöm! És valószínűleg majd még jelentkezem további Nektek nagyon könnyű feladatokkal, esetleg kérdésekkel.
De csak gyorsan válaszoljatok, mert holnap már zh
A Fedora topicba is írtam, nem tudom, hogy mennyire mások a különböző linuxok között a parancsok, de ha eltérnek, akkor aki otthon van a fedorában, az oda is írhat. Mégegyszer köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tesla topik
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest