Hirdetés
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Régebben valahogy megoldottam a következőt, csak már nem emlékszem mi volt a használt szofver/módszer neve, mire keressek rá.
A headless módban futó Raspberry Pi-n futtattam egy böngészőt, amit a saját gépemről, egy IPCIM : PORTSZAM url-en keresztül tudtam irányítani. Mindezt azért, hogy a RPi-n tudjak futtatni úgy weboldalakat, hogy gyakorlatilag nem érdekel annak a tartalma. Ha jól emlékszem Firefox-ot futtattam főleg, és talán Docker-ből, de ebben nem vagyok biztos.
Ha valakinek ismerős, hogy ezt hogyan lehet kivitelezni, segítene legalább kulcsszavakkal?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Fűnyíró topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Path of Exile (ARPG)
- Túraautó topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest