- Nikon DSLR topik
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Régebben valahogy megoldottam a következőt, csak már nem emlékszem mi volt a használt szofver/módszer neve, mire keressek rá.
A headless módban futó Raspberry Pi-n futtattam egy böngészőt, amit a saját gépemről, egy IPCIM : PORTSZAM url-en keresztül tudtam irányítani. Mindezt azért, hogy a RPi-n tudjak futtatni úgy weboldalakat, hogy gyakorlatilag nem érdekel annak a tartalma. Ha jól emlékszem Firefox-ot futtattam főleg, és talán Docker-ből, de ebben nem vagyok biztos.
Ha valakinek ismerős, hogy ezt hogyan lehet kivitelezni, segítene legalább kulcsszavakkal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest