Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Akkor most összerakom neked amit írtál, hogy lásd mennyire magadnak mondasz ellent 1-2 óra alatt:
""nem a felső házról beszéltem, ahol epyc cpukkal kell routolni, hanem az otthoni és kisvállalati szintről.""
"attól még egy kisvállalat használhat olyan mikrotiket, ami számára elég teljesítményű."
No tehát akkor pontosan ugyanott vagyunk, ahol mondtam. Rajtad kívűl irgalmatlan kevesen építenek nagy teljesítményű pc-t, hogy azt használják routolásra.
És akkor még meg sem említettem a pc-s alkatrészek megbízhatatlanságát, mert nem arra tervezik hogy non-stop menjen akár évtizedekig + az épített pc-k 0 supportolását (mert ugye kis cég nem tart külön it-s, mert minek kis cégnek).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő