- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Házimozi haladó szinten
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
dabadab
üzenetére
az összes LANG hu_HU.UTF8-ra van állítva. és annak ellenére, hogy nem tökéletes, inkább nem erőltetem az iso8859-2-t. mondjuk van egy file, ami jó volna, ha ismét olvasható lenne... de recode-dal átkódolva se lesz sokkal több értelme. az ékezetek helyett kérdőjelek (fekete keretben) jelennek meg. ha a kódolást átllítom iso-ra, akkor oké. viszont minden megnyitás után átállítgatni elég macerás.
mod: elég fapados és gány módszerrel megoldottam... megnyitottam, a kódolást átállítottam iso-ra, kijelöltem, majd egy új doksina (utf8-asba) beillesztettem... most jó, de a módszer elég macerás.
nemrég ajánlottatok itt 2 progit, amik az iso kódolású fileneveket átírják utf8-ba. nekem azok nem igazán akartak működni. folyton azt mondták, hogy már utf8, holott iso volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen alaplapot vegyek?
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Milyen autót vegyek?
- Xbox Series X|S
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Milyen processzort vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs