Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
Van egy alkalmazasunk, portaudio-t hasznal. Nehany kollega VNC-n keresztul kapcsolodik a gepekhez. Felvetodott hogy a hangot is at kellene vinni, ehhez nem jo a portaudio, de azt a tanacsot kaptam hogy ha pulseaudio-t is feltelepitem a gepekre, akkor valahogy ossze tudom kapcsolni a portaudio kimenetet a pulseaudio-val es igy mukodne a VNC-n keresztul a hangatvitel.
Van ezzel kapcsolatban valakinek otlete hogyan lehet ezt megoldani? Valamilyen pulseaudio beallitassal esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest