- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
Van egy alkalmazasunk, portaudio-t hasznal. Nehany kollega VNC-n keresztul kapcsolodik a gepekhez. Felvetodott hogy a hangot is at kellene vinni, ehhez nem jo a portaudio, de azt a tanacsot kaptam hogy ha pulseaudio-t is feltelepitem a gepekre, akkor valahogy ossze tudom kapcsolni a portaudio kimenetet a pulseaudio-val es igy mukodne a VNC-n keresztul a hangatvitel.
Van ezzel kapcsolatban valakinek otlete hogyan lehet ezt megoldani? Valamilyen pulseaudio beallitassal esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest