Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
Van egy alkalmazasunk, portaudio-t hasznal. Nehany kollega VNC-n keresztul kapcsolodik a gepekhez. Felvetodott hogy a hangot is at kellene vinni, ehhez nem jo a portaudio, de azt a tanacsot kaptam hogy ha pulseaudio-t is feltelepitem a gepekre, akkor valahogy ossze tudom kapcsolni a portaudio kimenetet a pulseaudio-val es igy mukodne a VNC-n keresztul a hangatvitel.
Van ezzel kapcsolatban valakinek otlete hogyan lehet ezt megoldani? Valamilyen pulseaudio beallitassal esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest