- SSD kibeszélő
- Egér probléma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Na én továbbjutottam a vga hibákon, a matroxxal volt valami, inkább az egyszerűség kedvéért tettem a gépbe egy random HD5450-et, azzal tökéletes most és a célnak megfelel.
Viszont belefutottam egy nagyobb problémába. Véletlenszerűen dobál fs ext4 hiábak és többnyire read-only-ba csatolja vissza a kötetet a rendszer.
Picit olvasgattam, és rendkívül gyakori hibának látom, de velem még nem fordult elő. Kifejezetten SSD-vel kapcsolatosak a fórumokon a hibák. Nálam egy egy LSI raid kártyán van 2db 120-as SSD RAID1-ben.
Tud erről valaki valamit? Több helyen az is előkerült, hogy 3.2-es kernellel az SSD nem jó ötlet pont ez a hiba miatt. Természetesen az SSD-k újak, és hibátlanok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest