- A 5,25"-es keret sem maradt ki a Thermaltake mikrotornyából
- Drámaian begyorsítja pár játék első indítását az új Arc meghajtó
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Monitorkalibráló eszközök
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
rokefeller
üzenetére
rokefeller, bambano
!
Köszönöm a segítségeteket. A hsync-et, vertrefresh-t nagyobbra álítottam az xorg.conf-ban. utána a grafikus felületről megpróbáltam állítani a felbontást. Ekkor érzékelhette, hogy elállítottam, mert lelkesen tanácsolta a következőt: ''A képernyő felbontása nem megfelelően van beállítva. Ha a megjelenítéssel problémákat tapasztal, telepítse a 915 resoulution nevű programot.'' Mivel keresgélnem sem kellett, és fel is ajánlotta, hát feltettem, azóta jó.
3D desktopom még nincs, majd próbálkozok vele, de még oda nem jutottam.
SuperTux: megvan... rpm-ben is leszedtem, a rendszeren figyel, de még windowsos telepítőt is leltem hozzá.
HGyu
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Eladó Honor Pad X8a 4/64GB / 12 hónap jótállás
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!